Amstel Olievat BarrelQ

Dutch, News

Amstel Olievat BarrelQ


Als je aan Amstel denkt, denk je aan je vrienden! En wanneer je aan je vrienden denkt, denk je aan… juist BBQ! Combineer je passie voor gezelligheid, vrienden en BBQ met het unieke Amstel Olievat BarrelQ en vier je vriendschap met een lekker stukje gegrild vlees!

Barbecue op een echt Amstel Olievat

BarrelQ bouwt oliedrums om tot barbecues die direct klaar zijn voor gebruik. Deze BBQ’s hebben geen schroefjes, handleidingen en ingewikkelde instructies. Daar zit je tenslotte helemaal niet op te wachten en die lees je toch nooit 😊! Je hoeft de barbecue alleen maar neer te zetten en de fik kan erin en het vlees kan erop. Dat is nog een efficiënt en praktisch!

Eenvoud en veelzijdigheid

Deze stoere barbecue zal je verrassen in zijn eenvoud, maar ook veelzijdigheid. Want veelzijdigheid dat is wat wij willen. Deze veelzijdigheid verkoopt namelijk ook een stuk gemakkelijker aan het thuisfront. Want je koopt namelijk niet alleen een Barbecue. Nee het is óok nog een warme vuurkorf én een handige bijzettafel als ‘we’ een feestje geven. Dat zijn nog eens goede argumenten voor deze allernieuwste aankoop voor in jullie tuin!

Amstel vuurkorf

Naast het feit dat deze BarrelQ de mogelijkheid geeft voor instant barbecue zonder gedoe, kan je deze barbecue ook gebruiken als vuurkorf tijdens één van de vele tuinfeesten die jij voor je vrienden organiseert. Zo kan je tot in de late uurtjes genieten van een lekker pilsje, zonder het koud te krijgen!

Het gave aan de Amstel vuurkorf (naast het design, formaat), is het feit dat je na het barbecueën simpel je barbecue kan omtoveren tot een gave vuurunit! Het ziet er stylish en cool uit en je kan verantwoord (en legaal) een fikkie stoken in je achtertuin! Scheelt je ook weer een hoop opruimen van een aparte barbecue en vuurkorf. Gemak dient de man toch?

Amstel bijzettafel

Een BBQ en een vuurkorf liggen natuurlijk vrij dicht bij elkaar. Beide draaien om vuur, maar dit Amstel Olievat wordt óók nog eens geleverd met een handige deksel. Wanneer je de deksel op deze BarrelQ doet, is het ineens een mannelijke en stoere bijzettafel. Ideaal om je pilsjes op te zetten.

Uiteraard hebben wij nagedacht over een klem op de deksel. Want niets (maar dan ook echt niets) zou vervelender zijn dan biertjes die op de grond vallen doordat je de deksel van de BarrelQ afstoot. En die kans wordt steeds groter naarmate de avond (en het aantal amstel pilsjes) vordert. Uiteraard is het fijn dat je de tuin, naast alle schattige bloemetjes en accessoires, toch een mannelijke toch kunt geven.

Comfortabel grillen

Met deze Amstel barbecue kan je altijd comfortabel en kwalitatief grillen. Allereerst kan je kiezen uit verschillende formaten. Het kleine formaat is ideaal om lekker zittend te barbecueën met je vrienden zonder dat jullie ruzie hoeven te maken wie de BBQ-meister is. BBQ tools ready? Set… Grill! Door het compacte formaat kan je hem ook nog eens overal mee naar toe nemen.

Kies jij echter voor formaat (want hoe je het ook went of keert SIZE DOES MATTER SOMETIMES), kan je grillen op heuphoogte en kan je tegelijkertijd chillen met een lekker pilsje. Op dit grote formaat kan je als bijzettafel 30 biertjes en twee flessen wijn kwijt! Proost!

Kwalitatief grillen

Hekel jij je ook zo aan ‘nep’ barbecues die op gas of electriciteit zijn? Verlang jij ook zo naar de heerlijke barbecue smaak van grillen op kool? Met de Amstel BarrelQ kan je in stijl en kwalitatief grillen met de échte barbecue smaak die vlees hoort te hebben! Naast de kwaliteit van je vlees hebben wij ook gedacht aan de kwaliteit van de barbecue. Zo is de Fire Basket gemaakt van geperforeerd staal. Wij zeggen niet voor niets “Solid as a rock”! Dat is wat je van onze kwaliteit mag verwachten!

Verschillende standjes maakt het nét wat lekkerder

Vind jij het leven ook zo saai met maar één standje? Meerdere standjes uitproberen maak het leven leuker en lekkerder. Juist om deze reden hebben wij de roosters van de BBQ twee standjes gegeven. Want ieder stukje vlees verdient toch een eigen standje? En je weet pas wat het lekkerste is als je alles geprobeerd hebt.

Tagged under: